درمان قرمزی چشم در خانه

درمان قرمزی چشم در خانه

درمان قرمزی چشم در خانه

درمان قرمزی چشم در خانه

درمان قرمزی چشم در خانه : اگر هنگامی که از خواب بیدار می شوید چشم هایتان قرمز است ، این مساله کمی نگران کننده است . ممکن است به جز قرمزی چشم علائم دیگری نداشته باشید بنابراین متعجب می شوید که چه چیزی باعث قرمزی چشمتان شده است . باید بدانید که دلایل قرمزی چشم زیاد است . اگرچه ممکن است قرمزی چشم مشکل خاصی برای شما ایجاد نکند ، اما باید برای درمان آن اقدام کنید . بسیاری از افرادی که قرمزی چشم را تجربه می کنند ، می خواهند بدانند که چگونه می توانند به سرعت از شر این وضعیت خلاص شوند .

همچنین بخوانید : دلایل قرمزی چشم چیست ؟


همانطور که از نام آن پیداست ، قرمزی چشم در واقع قرمز رنگ شدن چشم ها می باشد . این وضعیت هنگامی که رگ های خونی در قسمت سفید چشم تحریک و بزرگ می شوند ، ایجاد می شود . هرچند ممکن است علت قرمزی چشم چیزی مهمی نباشد اما گاهی اوقات می تواند نشانه مشکلی جدی (مانند بیماری چشم صورتی) باشد .


اگر قرمزی چشم شما با ترشحات از چشم همراه است یا علائمی مانند سرماخوردگی دارید ، قبل از شروع خود درمانی به پزشک مراجعه کنید.


اگر میزان بینایی شما کم نشده است ، نسبت به نور حساسیت ندارید و قرمزی چشمتان دردناک نیست ، ممکن است ابتدا بخواهید چند روش درمان خانگی را امتحان کنید تا قرمزی چشم هایتان را برطرف کنید . در اینجا چند مورد از این درمان های خانگی برای شما تشریح شده است .

روش های درمان قرمزی چشم در خانه


1. اشک مصنوعی

اغلب اوقات یک چشم قرمز نتیجه ی یک چشم خشک است . گاهی اوقات چشمان شما ممکن است بعد از خواب شبانه کوتاه ، خشک و ملتهب شود . قرمزی ناشی از خشکی چشم غالباً با خارش ، سوزش و احساس مور مور شدن همراه است . اشک های مصنوعی به صورت قطره چشمی وارد عمل می شوند و می توانند به سرعت قرمزی چشم را تسکین دهند . آنها در بیشتر داروخانه ها موجود هستند و در انواع مختلفی از برند ها و فرمول های تجاری ارائه می شوند . در استفاده از اشک مصنوعی باید حد اعتدال رعایت شود و از استفاده بیش از حد از آن پرهیز نمود .

نحوه استفاده:

سعی کنید در شش ساعت اول ، هر یک ساعت از اشک مصنوعی استفاده کنید ، سپس برای بقیه هفته شش بار در روز از قطره استفاده کنید . بعضی از افراد همیشه یک بطری قطره چشم را بعنوان مایع خنک کننده و التیام دهنده چشم در یخچال خود نگه داری می کنند .

2. کمپرس سرد

اگر نمی توانید به داروخانه بروید ، کمپرس سرد به تنگ کردن رگ های خونی در چشم شما کمک می کنند . برای تهیه یک کمپرس سرد ، یک کاسه آب و یخ تهیه کنید . یک دستمال تمیز را درون کاسه برده و سپس آن را بیرون آورده و فشار دهید تا آب اضافی دستمال خارج شود . کمپرس های سرد نه تنها باعث از بین رفتن قرمزی چشم می شوند بلکه به کاهش نگه داری مایعات اطراف چشم بعد از خواب هم کمک می کنند.

نحوه استفاده :

کمپرس های سرد را به مدت پنج تا 10 دقیقه ، چند بار در روز ، روی چشم های بسته قرار دهید.

3. قطره چشم آنتی هیستامین

اگر چشم هایتان قرمز است و ریزش اشک و خارش چشم هم دارید ، احتمالا آلرژی چشمی دارید . اگر نمی توانید بلافاصله به چشم پزشک مراجعه کنید ، بد نیست قطره آنتی هیستامین را امتحان کنید . این قطره سالها فقط با نسخه ارائه می شد اما اکنون بدون نسخه نیز در داروخانه ها ارائه می شود . به دنبال نام های Opcon-A یا Naphcon-A باشید که شامل یک آنتی هیستامین برای کنترل خارش و یک vasoconstrictor برای کوچک شدن رگ های خونی متورم برای کاهش سرخی چشم است .

نحوه استفاده:

این داروها در کوتاه مدت قابل اعمال هستند و نباید به مدت طولانی از آن ها استفاده نمود . این قطره باید چهار بار در روز ( یا بیشتر ؛ با مشورت پزشک ) مصرف شود .

اگر وضعیت شما بهبود نیافت و یا وخیم تر شد ، حتما به چشم پزشک مراجعه کنید.

4. وازوکانستریکتور ها(Vasoconstrictors)

معمولاً وازو کانستریکتورها را به عنوان قطره چشمی “برطرف کننده قرمزی” می شناسند ، زیرا رگ های خونی کوچک در پرده ملتحمه را منقبض می کنند . چشم پزشکان وازو کانستریکتورها را معمولا تجویز نمی کنند ، زیرا استفاده بیش از حد از آن می تواند “قرمزی برگشت ناپذیر” ایجاد کند . هنگامی که استفاده از قطره ها متوقف شود ، ممکن است رگ های خونی بزرگتر از قبل شوند و چشم های شما خون آلود به نظر برسند .

نحوه استفاده :

فقط دو بار در روز ، یک بار در صبح و یک بار قبل از خواب استفاده کنید . با استفاده از وازوکانستریکتور ها قرمزی چشم کاهش می یابد و تا 72 ساعت چشم دچار قرمزی نمی شود . اگر هر روز صبح می بایست از آن استفاده کنید ، بهتر است با چشم پزشک مشورت کنید . استفاده روزانه از این قطره توصیه نمی شود .

درباره نویسنده: فارس هلث

سلام . وبسایت فارس هلث با هدف ترویج سلامتی برای فارسی زبانان در اسفند ماه 1398 تاسیس شده است . مطالب این وبسایت ترجمه از منابع معتبر جهانی است و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند و جایگزین مراجعه به پزشک نمی باشند .

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  +  49  =  52